Laden Evenementen

« Alle Evenementen

✨ Yin&Yang Soundhealing ✨

10 maart 2023 @ 19:30 - 21:00

€35,00

𝐵𝓇𝑒𝓃𝑔 𝒿𝑒 𝒴𝒾𝓃 𝑒𝓃 𝒴𝒶𝓃𝑔 𝑒𝓃𝑒𝓇𝑔𝒾𝑒 𝒾𝓃 𝑒𝓋𝑒𝓃𝓌𝒾𝒸𝒽𝓉 𝒹𝓂𝓋 𝑒𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓁𝑒𝒾𝒹𝑒 𝓂𝑒𝒹𝒾𝓉𝒶𝓉𝒾𝑒, 𝒽𝑒𝓁𝑒𝓃𝒹𝑒𝓀𝓁𝒶𝓃𝓀𝑒𝓃 𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓊𝓇𝑒𝓃.

Tijdens deze bijzondere sessie neem ik je mee dmv een geleide meditatie, waarin we de vrouwelijke en mannelijke energie in jou, in balans gaan brengen. Oftewel de Yin en de Yang.

Het Yin-Yang principe is afkomstig uit het Taoïsme, een Chinese natuurfilosofie.
Taoïsten gaan er vanuit dat alles in de kosmos met elkaar verbonden is. In deze filosofie hoort bijvoorbeeld dag bij nacht, vrouwelijk bij mannelijk en kracht bij ontspanning. Ze bestaan zelfs niet zonder elkaar!

Het Yin-Yang symbool is een cirkel die bestaat uit een schaduwkant (Yin) en een lichtere witte kant (Yang). Het zwarte deel staat voor Yin en vrouwelijke energie. Daar tegenover zie je het witte deel dat staat voor Yang en mannelijke energie.
Samen vormen ze het Yin-Yang symbool dat aantrekkingskracht tussen tegengestelde energieën betekent. Wanneer beide energieën elkaar aanvullen, ontstaat er een balans.

Hoe in balans ben jij? Heb jij meer Yin? Of meer Yang? Om gezond te zijn van lichaam en geest is het van groot belang dat jouw mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht is.
Na de Yin-Yang meditatie breng ik je naar een nog diepere laag van ontspanning en mag je je volledig overgeven aan de geluiden en trillingen van de klankschalen en andere exotische instrumenten.
Bijzondere diepgaande en helende klanken mag je heerlijk over je heen laten komen.

Het geluid en de specifieke trillingen hiervan nodigen je uit om de aandacht naar binnen te richten en om contact te maken met jouw binnenwereld.

Het mooie is dat je helemaal niks hoeft te doen tijdens deze sessie! Je hoeft er alleen maar te zijn… je ligt lekker, je mag je overgeven én ontvangen.

☯︎ 𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐢𝐣 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐬 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐘𝐢𝐧 & 𝐘𝐚𝐧𝐠 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐥𝐤𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐠𝐞𝐧? ︎☯

We sluiten de sessie af met een kopje thee en wat lekkers.

Let op: slechts plaats voor 14 personen 

Gegevens

Datum:
10 maart 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€35,00

Locatie

Liempde:
Keefheuvel 24 Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Yin&Yang Soundhealing
𝐵𝓇𝑒𝓃𝑔 𝒿𝑒 𝒴𝒾𝓃 𝑒𝓃 𝒴𝒶𝓃𝑔 𝑒𝓃𝑒𝓇𝑔𝒾𝑒 𝒾𝓃 𝑒𝓋𝑒𝓃𝓌𝒾𝒸𝒽𝓉 𝒹𝓂𝓋 𝑒𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓁𝑒𝒾𝒹𝑒 𝓂𝑒𝒹𝒾𝓉𝒶𝓉𝒾𝑒, 𝒽𝑒𝓁𝑒𝓃𝒹𝑒𝓀𝓁𝒶𝓃𝓀𝑒𝓃 𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓊𝓇𝑒𝓃
35,00
14 beschikbaar