Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

✨ Inner-child Soundhealing ✨

6 mei 2023 @ 11:00 - 13:00

€55,00

✨Kom in verbinding met het innerlijke kind in jezelf. ✨

Samen met Liz van @bewustouderschap organiseren wij een 𝐈𝐧𝐧𝐞𝐫-𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐡𝐞𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠. Liz Bosman heeft al velen vrouwen mogen helpen naar meer rust in het hoofd (en leven met kinderen), in haar praktijk en tijdens haar online trajecten.

Tijdens deze bijzondere sessie neemt Liz je mee op reis dmv een geleide meditatie, terug naar jouw innerlijke kind. Dit onder begeleiding van helende kristallen klankschalen.

Opnieuw in contact komen met het innerlijke kind kan ons toegang bieden tot het herkennen van de oorzaak van diverse problemen die we in ons dagelijks leven tegenkomen en het herstellen daarvan.

Na de prachtige meditatie van Liz neem ik je nog wat verder mee op reis om je in een nóg diepere laag van ontspanning te brengen.

Laat je onderdompelen in een bad vol mooie diepgaande en helende klanken. Tibetaanse klankschalen, verschillende exotische instrumenten en mystieke geluiden mag je heerlijk over je heen laten komen.

Het geluid en de specifieke trillingen hiervan nodigen je uit om de aandacht naar binnen te richten en om contact te maken met jouw binnenwereld.

We sluiten af onder het genot van een kopje thee, een Indonesisch lekkernijtje, een kaartje trekken en een spiritueel cadeau.

Gegevens

Datum:
6 mei 2023
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€55,00

Locatie

Liempde:
Gemondesestraat 8
Liempde, 5298 NZ Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar