Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

✨ Inner-child Soundhealing ✨

20 januari 2023 @ 19:30 - 21:30

$44

𝒦𝑜𝓂 𝒾𝓃 𝓋𝑒𝓇𝒷𝒾𝓃𝒹𝒾𝓃𝑔 𝓂𝑒𝓉 𝒽𝑒𝓉 𝒾𝓃𝓃𝑒𝓇𝓁𝒾𝒿𝓀𝑒 𝓀𝒾𝓃𝒹 𝒾𝓃 𝒿𝑒𝓏𝑒𝓁𝒻.

Samen met Liz organiseren wij een 𝐈𝐧𝐧𝐞𝐫-𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐡𝐞𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠.

Hoe zou jij je kleine zelf koesteren als je haar moeder was?

Ieder van ons heeft een innerlijk kind in zich. Je innerlijke kind leeft je hele leven met je mee. We hebben allemaal een innerlijk kind dat geliefd en beschermd wil worden.
In de volwassenheid hebben we de kans om ons (gewonde) innerlijke kind te helen.

Tijdens deze bijzondere sessie neemt Liz je mee op reis dmv een geleide meditatie, terug naar jouw innerlijke kind. Dit onder begeleiding van helende kristallen klankschalen.

Opnieuw in contact komen met het innerlijke kind kan ons toegang bieden tot het herkennen van de oorzaak van diverse problemen die we in ons dagelijks leven tegenkomen en het herstellen daarvan.

Na de prachtige meditatie van Liz neem ik je nog wat verder mee op reis om je in een nóg diepere laag van ontspanning te brengen.

Laat je onderdompelen in een bad vol mooie diepgaande en helende klanken. Tibetaanse klankschalen, verschillende exotische instrumenten en mystieke geluiden mag je heerlijk over je heen laten komen.

Het geluid en de specifieke trillingen hiervan nodigen je uit om de aandacht naar binnen te richten en om contact te maken met jouw binnenwereld.

We sluiten af onder het genot van een kopje thee, een Indonesisch lekkernijtje, een kaartje trekken en een spiritueel cadeau.

𝗟𝗲𝘁 𝗼𝗽: 𝘄𝗲 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝘀𝗹𝗲𝗰𝗵𝘁𝘀 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝟭𝟯 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝗻

Gegevens

Datum:
20 januari 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
$44

Locatie

Best:
Jacob van Ruysdaelstraat 1 Nederland