Even voorstellen…

Welkom op mijn website!
Mijn naam is Elisa Meeuwisse, 35 jaar en samen met mijn partner en onze twee schitterende kinderen hebben wij ons hart gevestigd in het kleine dorpje Den Dungen, Noord-Brabant.

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als massagetherapeut.
Mijn expertise: diverse massages waaronder; ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, energetische hoofdmassage en kindermassage.
In 2011 heb ik een half jaar in Thailand gewoond en hier ben ik in contact gekomen met verschillende (traditionele) massagestijlen en met meditatie in een boeddhistisch klooster. Gewekt worden met het geluid van een grote gong, staande, lopend en zittende meditaties en chanten (het zingen van dankbetuigingen).
Tijdens het chanten werden er ook klankschalen aangeslagen. De heilzame werking hiervan heeft mijn enthousiasme voor dit vak opgewekt en na mijn verblijf daar besloot ik om mijzelf hierin te gaan scholen.

Terug in Nederland begon mijn reis van verdieping en opleiding in de wereld van massages en klank. Na het volgen van verschillende massage en klank opleidingen ben ik in mei 2015 mijn eigen massagepraktijk gestart.
Ook ben ik mindfulness trainingen gaan volgen en behaalde ik daarnaast mijn diploma als ademcoach.

Muziek, klank, aromatherapie, ademwerk, meditatie, Mindfulness en de helende werking hiervan hebben altijd centraal in mijn leven gestaan.

Mijn passie heeft zich verder mogen ontwikkelen. Ik heb 6 jaar in de wellness gewerkt, waar ik als massagetherapeut personeel mocht opleiden tot Wellness Masseur, opgietingen gaf maar ook met klankschalen mocht gaan werken.

Hiernaast ben ik Soundhealing Ceremonies voor groepen gaan verzorgen op verschillende locaties en is het instrumentarium in de loop van tijd flink uitgebreid met verschillende soorten klankschalen en allerlei andere exotische instrumenten.

Ook bied ik exclusieve “Private Sound Journeys” aan bij mij thuis.

Mocht je meer willen weten of mij willen boeken op jouw retreat, in jouw yogaschool, event, vrijgezellenfeest of babyshower?
Neem contact op voor de mogelijkheden!