Even voorstellen…

Mijn naam is Elisa Meeuwisse. Ik ben 34 jaar en samen met mijn partner woonachtig in Boxtel (Noord-Brabant) waar ook mijn massagepraktijk aan huis is gevestigd. In April 2021 ben ik trotse mama geworden van onze dochter Jazzy.

In 2011 heb ik een half jaar in Thailand gewoond en daar ben ik in contact gekomen met verschillende (traditionele) massagestijlen. De heilzame werking hiervan heeft mijn enthousiasme voor dit vak opgewekt en na mijn verblijf daar besloot ik om mijzelf hierin te gaan scholen.

Na het volgen van verschillende massage opleidingen ben ik in mei 2015 mijn eigen praktijk gestart. Hiernaast ben ik 5 jaar werkzaam geweest in een wellness center als massagetherapeut. Daarnaast heb ik mensen opgeleid voor verschillende massages, hammam en opgietingen. Ook masseer ik wekelijks in een gesloten instelling cliënten met een verstandelijke beperking en/of autisme. Naast masseren verzorg ik in samenwerking met verschillende yogascholen regelmatig klankschaalmeditaties in groepsverband.

In mijn massagepraktijk kun je terecht voor diverse ontspannings- en diepte massages.
Masseren is mijn passie en dit doe ik dan ook vanuit mijn hart!

Continue mijzelf blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe massagestijlen en technieken is voor mij een must en ik volg dan ook regelmatig bijscholing en cursussen.