Behandelingen

Interesse of vragen over een behandeling? Neem gerust contact op.

Klassieke ontspanningsmassage

Een zachte en rustige massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. De massage draagt bij aan een betere doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en helpt perfect om te ontspannen en stress los te laten. Dit is dan ook de ideale massage voor mensen met een druk leven die even tot rust willen komen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is zeer waardevol in een bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Door het toenemende gewicht en de veranderende houding wordt er veel van de spieren gevraagd. Lichamelijke klachten die zoal voor komen zijn pijn in de (onder)rug en schouders, bekkenklachten, kramp in de kuiten en vermoeidheid. Je lichaam werkt voor twee en verdient daarom juist in deze periode extra aandacht. Zwangerschapsmassages kunnen helpen om te ontspannen en om een aantal zwangerschapsverschijnselen van ongemak te verminderen.

Energetische hoofdmassage

Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek en schouders vaak stram aan. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Door stevige en zachte massagebewegingen wordt ervoor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij hoofdpijn door stress of migraine. De effecten van een hoofdmassage werken niet alleen lichamelijk maar ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert, ontspant en het kan zorgen voor een betere nachtrust.

Kindermassage

Een kindermassage is een mooie en zachte methode die helpt bij ontspanning van het hoofd en lijf. Een liefdevolle manier van aanraking die het kind positief lichaamsbesef geeft. Een laagdrempelige maar zeer effectieve massage. Een behandeling wordt door een kind vaak als leuk en ontspannen ervaren. Geschikt voor elk kind, maar zeker ook voor drukke en/of gevoelige kinderen. Voor kinderen kan het best spannend zijn om door een ander aangeraakt te worden. De ouder is dan ook aanwezig of in nabijheid tijdens de massage.