Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

✨ Pregnancy Soundhealing ✨

14 april 2023 @ 19:30 - 21:30

$55.00

✨ Binding met de baby in je buik & een diep helende ontspanning voor aankomende mama’s! ✨

Als je zwanger bent is ontspanning, echt een must! Zo kun je volop genieten van je zwangerschap. Deze sessie is een veilige manier om die ontspanning te bevorderen.

Chantal Wong: Geboorte coach & zwangerschapsyoga docent + mama van een prachtige zoon en dochter.

Elisa Meeuwisse: Sound-Healer & zwangerschapsmassages + mama van een prachtige dochter en momenteel zwanger van de tweede!

Chantal van Zalig Zwanger en ik nemen je mee in een ontspannende reis van meditatie, klank, geur en zachte aanraking. Deze unieke combinatie van elementen geeft een helende en ontspannende werking voor moeder en baby. Door deze diepe ontspanning kun je goed contact gaan maken met je groeiende baby in je buik en zal de binding tussen jou en je baby groeien.

Niet alleen jij, maar ook de baby zal deze healing als prettig ervaren. Naast dat de baby zal voelen dat zijn/haar moeder ontspannen is, zal de baby ook het geluid en trillingen waar kunnen nemen.

Deze sessie is een magisch en heerlijk cadeau voor jullie allebei!

Wanneer je zwanger bent is het heilzaam om de aandacht te richten op je lichaam en het kindje dat in je groeit. Door deel te nemen aan deze bijzondere sessie bevorder je de ontspanning en verbeterd de lichaamswaarneming. Zo kun je je ontspannen voorbereiden op de bevalling.

Verbondenheid, geborgenheid en dieper contact voelen met je baby.

Na afloop ontvang je een verassing zodat jij thuis nog eens een ontspan moment voor jezelf en je kleintje in je buik kunt creëren.

Deze sessie is volkomen veilig vanaf 12 weken zwangerschap. De klankschalen worden niet op het lichaam geplaatst!

Gegevens

Datum:
14 april 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
$55.00

Locatie

Best:
Jacob van Ruysdaelstraat 1 Nederland